Erhvervsbyggeri

Moderne erhvervsbyggeri og industribyggeri – Vi tilbyder en samlet løsning

Bygge- & tømrerfirmaet Julstrøm Entreprise ApS i Odense er specialister inden for erhvervsbyggeri overalt i Danmark. Vores byggerier er centreret omkring funktionalitet, fleksibilitet og ikke mindst et budget. At levere solide og langtidsholdbare løsninger er vores fokuspunkt. Det er vigtigt for os, at du ender med en bygning, der passer til driften i netop din virksomhed.

Med vores mange års erfaring med totalentreprise og hovedentreprise har vi det store overblik, når det kommer til projektstyring og byggeri. Vi har dygtige samarbejdspartnere og underleverandører. Du behøves derfor kun at have kontakt til ét enkelt firma. Hos os får du en samlet løsning, hvor vi står for det hele.

Har du et større eller mindre projekt i tankerne? F.eks. i form af renovering / ombygning et nybyggeri eller andet inden for erhvervs- og industribyggeri?
Så hører vi meget gerne mere fra dig.

Vi udfører stort set alle former for opgaver og byggeri for erhvervslivet bl.a.:

Skræddersyede byggeprojekter

Professionel byggestyring

Nyt tag på eksisterende konstruktion

Rådgivning om energikrav og indretning

Montering af nye lofter

Ny tagkonstruktion og montering af nye spær

Og meget mere

Lægning af gulve

Billigt erhvervsbyggeri?
Hos os får du en kvalitetsbevidst løsning og en god pris pr. m2

Hos Julstrøm Entreprise ApS ved vi, at fundamentet for ethvert vellykket projekt er, at alle detaljer er gennemtænkte og materialer er valgt ud fra kvalitet og holdbarhed.

Før vi kan give dig et tilbud, eller komme nærmere ind på byggepriser pr. m2 på netop dit projekt, vil vi gerne vide mere om din opgave. Kvadratmeterpris på et erhvervsbyggeri afhænger af en del forskellige faktorer, men fælles for alle vores løsninger er, at du får et nybyggeri i høj kvalitet.

Er du interesseret i at vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig i mål med dine planer? Så er du meget velkommen til at kontakte os. Så tager vi gerne en snak om dine ønsker og planer.

Når vi har flere informationer om dit projekt, kan vi give et gratis og uforpligtende tilbud. I tilbuddet prissætter vi hver enkelt opgave, så du får et godt overblik.

Vil du ringes op?

Udfyld formularen

Eller ring til
26 25 12 23

Vi klarer alle former for erhvervsbyggeri – Både store- såvel som mindre projekter

Hos Julstrøm Entreprise ApS bygger vi alle former for erhvervsbyggeri. Hos os kan du få en komplet løsning, hvor vi er med fra start til slut. Vi udfører bl.a.:

Domiciler

Kontorbygninger

Administrationsbygninger

Rækkehuse

Idrætscentre

Lejligheder

Store haller

Og meget mere

Vi er fleksible og varetager stort set alle former for opgaver. Har din virksomhed brug for et nyt showroom, så du kan vise dine produkter frem til dine kunder? Eller er det nuværende lager blevet for småt, og er der brug for mere plads? Det, og meget andet kan vi hjælpe med.

Gennemtænkt industribyggeri og byggeri af domicil i Odense, Svendborg og på resten af Fyn

Byggeri af domiciler starter altid med en idé og et ønske om at opnå de helt rigtige faciliteter. De skal passe til visionen og kulturen i netop din virksomhed.

Et gennemtænkt og moderne industribyggeri kan tilføre alt fra mere plads til et bedre indeklima eller en lavere energiregning. Samtidigt giver det et professionelt udtryk, der afspejler virksomhedens brand og identitet.

For os hos Julstrøm Entreprise ApS er det vigtigt med en tæt dialog løbende gennem hele projektet. Vi mener, at det ikke bare giver de bedste resultater, men også det bedste samarbejde.

Vi kommer også gerne med anbefalinger, gode råd og inspiration fra tidligere projekter. Vores mål er, at du får et skræddersyet domicilbyggeri som matcher perfekt til dine ønsker og behov.

Kontakt os og hør mere om vores priser på erhvervsbyggeri

Har du brug for hjælp til erhvervsbyggeri, eller ønsker du at vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig i mål? Så er du velkommen til at kontakte os på tlf. 26 25 12 23. Vi vil meget gerne høre mere om, hvad du har i tankerne. Herefter kommer vi med et uforpligtende tilbud på dit projekt.

Vi varetager opgaver inden for erhvervsbyggeri i Svendborg, Odense, Aarhus, Aalborg, København samt resten af Fyn, Jylland og Sjælland.