Nybyggeri og boligbyggeri

Boligbyggeri og nybyggeri i Odense, Middelfart, Svendborg og resten af Fyn

Går du og drømmer om nybyggeri som er skræddersyet og tegnet efter dine ønsker? Måske har du problemer med at finde drømmehuset? Det kan også være, at det er svært at finde et hus, som opfylder alle dine krav, og som samtidig ligger i et område hvor du gerne vil bo?

Hos tømrer- & byggefirmaet Julstrøm Entreprise ApS i Odense hjælper vi med at gøre din husdrøm til virkelighed.

Vi er med fra første tanke til leveringen at det færdige resultat. Uanset om du har brug for hjælp til en større eller mindre opgave, eller om der er tale om privat eller erhverv. Vi står vi til rådighed, og er klar til at hjælpe dig sikkert i mål.

Er du på udkig efter et pålideligt og kompetent byggefirma med fokus på kreative løsninger? Så er vi den rette samarbejdspartner. Hos os kan du få en samlet løsning, da vi også tilbyder total- og hovedentrepriser.

Vil du ringes op?

Udfyld formularen

Eller ring til
26 25 12 23

Vi står for nybyggede rækkehuse, lejligheder, parcelhuse, sommerhuse og meget andet

Der er mange grunde til at drømme om nybyggeri, som er opført og sammensat præcis som man ønsker det. Det gælder uanset om der er tale om et hus eller en lejlighed.
For de fleste udspringer drømmen om nybyggeri fra muligheden for selv at planlægge alt ned til mindste detalje. Det hjælper vi dig med!

Der er mange faktorer, der skal overvejes i forbindelse med nybyggeri. Det er derfor altid en god idé, at du får rådgivning fra et erfarent og kompetent firma. På den måde er du sikret, at du ender med den helt rigtige løsning.

Vi varetager nybyggeri af bl.a.:

Sommerhuse

Rækkehuse

 Parcelhuse

Lejligheder

 Erhvervsbyggeri

Industribyggeri

Og meget andet

Professionelt erhvervsbyggeri med fokus på kvalitet og æstetik

Hos Julstrøm Entreprise ApS er vi – takket være vores mange års erfaring – eksperter inden for erhvervsbyggeri og industribyggeri. Vi er et kvalitetsbevidst firma, der sætter en ære i at levere flotte og funktionelle resultater.

Om du har brug for et nyt lager til din virksomhed eller hjælp til at bygge en stor sportshal, stræber vi efter at løse opgaven med fokus på dine ønsker.

Vi sikrer, at byggeriet lever op til alle gældende standarder, krav og regler. Du skal ende med det allerbedste resultat. Vi er nemlig ikke tilfredse, før vores kunder er tilfredse.

Hvad er m2 prisen for nybyggeri? Hos os får du et billigt nybyggeri i højeste kvalitet

Drømmer du om at gå i gang med nybyg, er spørgsmålet ”hvad koster nybyggeri” nok dukket op flere gange.

Prisen kommer an på flere forskellige faktorer. Derfor laver vi altid er gratis og uforpligtende tilbud til den specifikke forespørgsel.

Hos Julstrøm Entreprise ApS er vi fagligt stærke og værdsætter kvalitet frem for, at det bare skal være et billigt nybyggeri.

 

Boligbyggeri? Vi opfører nybyggeri i Odense, Middelfart, Svendborg og resten af Fyn

Boligbyggeri kræver erfaring og et godt overblik over byggeprocessen. Skal du i gang med et nybyggeri i Odense med lejligheder, privatboliger, et virksomhedsdomicil eller andet inden for nybyggeri? Så kan det som bygherre være en fordel at vælge en totalentreprise.

Hos Julstrøm Entreprise ApS tilbyder vi totalentrepriser i samarbejde med nogle af dygtigste håndværkere i vores netværk.

Som totalentreprenør har vi det fulde overblik og ansvar for hele projektet. Vi står for alt lige fra koordinering til projektstyring, tilladelser fra myndighederne, tegninger m.m. til selve byggeriet hvor vi finder de helt rigtige håndværkere til dit projekt.

Vi fokuserer på en tæt dialog og et godt samarbejde, uanset om vi varetager projektet som en totalentreprise eller hovedprise.

Skal vi hjælpe dig med nybyggeri i Odense, Middelfart, Svendborg eller et andet sted på Fyn?

Vil du høre mere om, hvad vi tilbyder inden for nybyggeri? Du skal du være velkommen til at kontakte os på tlf. 26 25 12 23. Så kan vi sammen finde frem til den helt rigtige løsning.

Vi varetager opgaver inden for boligbyggeri og nybyggeri i Odense og hele Fyn bl.a. Svendborg, Middelfart, Årslev, Langeskov, Tommerup, Faaborg, Nyborg, Vissenbjerg, Aarup og Gelsted.