Nyt tag

Erfarent tagfirma til nyt tag i Odense, Svendborg, Årslev og på hele Fyn

Ønsker du at få skiftet taget på et hus, en tilbygning, et sommerhus eller en carport? Så tag fat i Julstrøm Entreprise ApS i Odense.
Vi skifter tage for både private og erhverv og varetager både større og mindre opgaver.

Udskiftning af tag med fokus på kvalitet og æstetik

Når vi udfører udskiftning af tag, er det vigtigste for os, altid at levere det bedste resultat til kunden.
Det er vigtigt, at der er tænkt over det æstetiske look, og at taget passer perfekt sammen med boligen arkitektur og byggestil.

Vi hjælper dig gerne med at foretage det rigtige valg, så du ender med den bedste løsning.
Du skal være velkommen til at ringe til os for et gratis og uforpligtende tilbud på et nyt tag.
Vi viser naturligvis også gerne billeder fra tidligere projekter, ligesom du også kan se billeder i vores galleri her.

Nyt tag Odense

Vil du ringes op?

Udfyld formularen

Eller ring til
26 25 12 23

Vi står gerne for din tagrenovering og tagreparation

Det er ikke altid, at det er nødvendigt med et helt nyt tag. I nogle tilfælde kan en tagrenovering / tagreparation være tilstrækkelig. Med de rette tiltag, kan man ofte forlænge levetiden på taget betragteligt.

Vi kommer gerne ud til dig og vurderer, om du skal satse på et nyt tag, eller blot på en reparation af det gamle. Er det nok med en renovering af taget, kan du glæde dig over, at prisen på en tagrenovering er væsentligt billigere, end at få lagt et helt nyt tag.

Vælg os til nyt tag Odense, Svendborg, Årslev eller et andet sted på Fyn

Har du en klar idé om, hvordan dit nye tag skal se ud? Vi lytter til alle dine ønsker og behov, men vi udfordrer dig også gerne i forhold til dine valg. Du er i trygge hænder med Julstrøm Entreprise ApS som din samarbejdspartner. Hos os er en tæt dialog og personlig service i højsædet.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

» Hvad koster færdige spær?

Der findes flere forskellige slags spær. Derfor kommer prisen meget an på, om du skal have bjælkespær, gitterspær, saksespær eller hanebåndsspær. Vi kommer gerne med et gratis tilbud på, at få monteret nye spær hos dig.

» Hvad koster et nyt tag?

Et nyt tag har vidt forskellige priser. Forskellige faktorer spiller ind i den endelige pris. Det kan være du skal have nyt tag til dit parcelhus eller et nyt undertag i sommerhuset. Det kan også være du ønsker en bestemt type tag, som f.eks. et tegltag, eternittag, betontag, ståltag, naturskifertag eller andet.

Prisen afhænger også af højden på bygningen. Jo højere bygningen er, desto højere et stillads skal der bruges.

» Hvad koster et nyt tag med tagpap?

Et tag med tagpap har meget forskellige priser. Prisen afgøres blandt andet af, hvor mange lag tagpap du ønsker at få brændt på, samt hvor mange kvadratmeter overfladearealet er. Ring til os og få en uforpligtende snak.

» Hvad koster et nyt tegltag?

Når du vil have en pris på et nyt tegltag, kommer det an på, hvor mange kvadratmeter dit tag er samt hvilke teglsten, du ønsker dit tag skal bestå af. F.eks. er det ofte dyrere med ædelengoberede teglsten eller glaserede teglsten.

Prisen på udskiftning af et tag er en afgørende faktor for mange. Der er stor forskel på prisen i forhold til hvilket slags tag, der er tale om. Hvis der f.eks. er tale om en speciel og kompleks opbygning med f.eks. mansardtag, kan projektet tage længere tid, end hvis der blot er tale om et saddeltag eller et afvalmet tag.

Kontakt dit lokale tagfirma om nyt tag i Odense, Svendborg, Årslev og på Fyn

Har du spørgsmål vedrørende dit tag, er du velkommen til at kontakte os ganske uforpligtende på tlf. 26 25 12 23. Når vi ved mere om din opgave, giver vi dig gerne et gratis tilbud.
Vi hjælper også med andre opgaver såsom udskiftning af vinduer og døre, tagrenovering, renovering og ombygning, nybyggeri, erhvervsbyggeri og meget andet.

Vi har tilfredse kunder i Odense, Svendborg, Årslev, Langeskov, Tommerup, Middelfart, Faaborg, Nyborg, Vissenbjerg, Aarup, Gelsted og på Fyn.