Tagrenovering

Effektiv og grundig tagreparation og tagrenovering i Odense, Svendborg og hele Fyn

Hos Julstrøm Entreprise ApS lægger vi altid vægt på at udføre et godt og solidt stykke arbejde, når vi udfører renovering af tag. Vi ønsker, at du får et resultat, som du kan have glæde af i mange år.

Vi tilbyder tagrenovering for både private og erhverv. Så har du en opgave, har vi ekspertisen til at hjælpe dig i mål.

Vi har mange års erfaring, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores håndværk eller de valgte materialer. Vi lever af tilfredse og tilbagevendende kunder, og det ønsker vi fortsat at gøre de næste mange år frem.

Vil du ringes op?

Udfyld formularen

Eller ring til
26 25 12 23

Dit tagfirma ved reparation og renovering af tag i Odense og resten af Fyn

Har du opdaget, at der er problemer med dit tag? Så lad os komme forbi og udføre vores populære tagtjek.

Efter vi har gennemgået dit tag, tager vi en snak om årsagen til problemet. I løbet af vores samtale klæder vi dig på, så du kan foretage et valg baseret på et veloplyst grundlag. Herefter kan vi sammen finde den løsning, der er mest optimal for dig.

Kan en tagservice og vedligeholdelse af tag betale sig?

Uanset hvilken håndværker du spørger, vil det korte svar på spørgsmålet altid være – ja! Det er altid en god idé, regelmæssigt at få efterset sit tag.

Hos Julstrøm Entreprise ApS efterser vi gerne dit tag. Her finder vi ud af, om det trænger til små reparationer eller en større renovering. Ved at få tjekket taget og løbende få det vedligeholdt, kan du ofte i sidste ende spare penge. Det skyldes at taget holder i længere tid.

Få en god pris tagrenovering eller nyt undertag

Prisen på et nyt undertag og på tagrenovering afhænger af flere faktorer. Det kommer blandt andet an på, hvor omfattende opgaven er.

Det bedste er, at du starter med at kontakte os. Derefter kan vi aftale en tid, hvor vi kommer ud og besigtiger dit tag. Efterfølgende kan vi give dig et gratis og uforpligtende tilbud til dig.

Skal du have nyt tag i Odense, Svendborg, Årslev eller på Fyn?

Har du besluttet dig for at få et helt nyt tag? Så kan du gøre dig følgende overvejelser omkring dine ønsker og behov:

Sæt dig ind i hvilke tagtyper, der findes.

Tag hensyn til husets stil og konstruktion, når du vælger tagtype.

Undersøg om nogle specielle regler skal opfyldes i forhold til lokalplaner, grundejerforeninger m.m.

Tænk over om det kan være en fordel med efterisolering, en kvist, Velux ovenlysvinduer m.m.

Hos Julstrøm Entreprise ApS står vi til rådighed med vejledning og inspiration til dit nye tag. Så ender du med den helt rigtige løsning.

Ønsker du renovering af tagpaptag til en god pris?

Har du et tag af tagpap, som trænger til en renovering? Så har vi også stor erfaring på dette område.

Et tagpaptag er en billig løsning i forhold til alle andre typer tage. Du er velkommen til at kontakte os for et tilbud på tagpap. Vi kan også hjælpe med dette ved skotrender mm.

Kontakt vores tagfirma om tagrenovering i Odense, Svendborg eller et andet sted på Fyn

Du er altid meget velkommen til at kontakte os på tlf. 26 25 12 23. Det kan være, at du ønsker svar på spørgsmål, vejledning eller et gratis og uforpligtende tilbud?
Har du flere opgaver, såsom totalentreprise, nybyggeri og boligbyggeri, udskiftning af døre og vinduer, lægning af nyt tag, erhvervsbyggeri eller andet? Så giv os også gerne et kald.

Vi har tilfredse kunder i Odense, Svendborg, Årslev, Langeskov, Tommerup, Middelfart, Faaborg, Nyborg, Vissenbjerg, Aarup, Gelsted og på Fyn.