Totalentreprise og hovedentreprise

Hovedentreprise og totalentreprise i Odense, Svendborg m.fl. fra erfaren totalentreprenør på Fyn

Det er vigtigt for et byggeri, at det er en pålidelig hovedentreprenør eller totalentreprenør, der står for projektet. Det er lige præcis hvad du får, hvis du vælger tømrerfirmaet Julstrøm Entreprise ApS som din samarbejdspartner.
Vi har gennem mange år skabt os en stor viden og erfaring. Det gælder både ved små- og store byggeprojekter for private og erhverv. For os er det vigtigste mål at få en glad og tilfreds kunde.
Derfor stopper vi ikke med en opgave, før vi alle sammen er tilfredse.

Professionel hovedentreprenør med fokus på finish – vi forstår os på hovedentreprise

Har du brug for en erfaren tømrervirksomhed til at være din hovedentreprenør i forbindelse med nybyggeri og boligbyggeri eller erhvervsbyggeri.

Hos Julstrøm Entreprise ApS står vi klar til at hjælpe dig med at komme godt og sikkert i mål.

Vi er eksperter i at håndtere en hovedentreprise fra A-Z. Vi sørger blandt andet for kontakten til alle faggrupper, så du slipper for dette. Vores samarbejdspartnere og underleverandører er nøje udvalgte. Vi har stor tillid til dem og ved, at de udfører et godt stykke arbejde.

Under hele processen løser vi alle potentielle udfordringer. Vi har konstant et øje på, at tidsplaner og kontrakter overholdes ned til mindste detalje. Kort sagt – vi sørger for det samlede overblik over dit byggeri.

totalentreprenør Fyn

Vil du ringes op?

Udfyld formularen

Eller ring til
26 25 12 23

Kyndig totalentreprenør på Fyn til totalentreprise i Odense, Svendborg m.fl.

Hos Julstrøm Entreprise ApS har vi også stor erfaring med totalentreprise. Både, når det gælder nybyggeri samt boligbyggeri og erhvervsbyggeri. Vi påtager os derfor gerne at styre dit byggeprojekt.

Vi står ved din side lige fra før byggeriet skydes i gang, til dit byggeprojekt er opført. Vi holder en tæt dialog med dig under hele processen og informerer dig løbende om, hvordan det går.

Alt arbejde bliver udført med stor grundighed og omhyggelighed. Så du til sidst står med et holdbart resultat, der lever op til dine forventninger. Vi vejleder dig gerne gennem hele byggeprocessen, hvis du har brug for hjælp til valg af materialer m.m.

Ved en totalentreprise står vi også for at udarbejde projektmateriale, diverse nødvendige beregninger samt med at indhente byggetilladelse. Som totalentreprenør på projektet foregår dette i samarbejde med nogle af vores dygtige og erfarne samarbejdspartnere.

FAQ – ofte stillede spørgsmål fra private

» Hvad er en byggeleder?

Byggelederen står for at lede og koordinere byggeprojektets forskelligartede opgaver. Vedkommende fører løbende tilsyn for at sikre, at byggeriet foregår optimalt. Samtidig sørger byggelederen for, at lovgivningen og alle aftaler overholdes.

» Hvad er totalentreprise?

Totalentreprise er, når en totalentreprenør står for alt efter en dialog med bygherren.

Totalentreprenøren står for at finde arkitekter, ingeniører og fagentreprenører. Vedkommende står også for kontakten til myndigheder, varetager planlægningsopgaver m.m.

» Hvad er hovedentreprise?

Ved definitionen af hovedentreprise er det hovedentreprenøren, der indgår kontrakter med andre faggrupper. Hovedentreprenøren står for kontrakter, økonomi, koordinering og tidsplanen.

Arbejdet udføres ud fra tegninger, som andre ar udarbejdet.

» Hvad er en bygherre?

Mange – særligt private – er i tvivl om, hvad begrebet bygherre dækker over. Bygherren er kunden, som opfører og betaler for projektet.

Kvalitetsbevidst og tryg tømrer entreprise og storentreprise

Uanset om du ønsker vores hjælp til tømrerentreprise, storentreprise eller fuldentreprise, er du i trygge hænder. Vi værdsætter et godt samarbejde og en tæt dialog. Det mener vi giver de bedste resultater.

Få et gratis tilbud på hovedentreprise eller totalentreprise i Odense, Svendborg og resten af Fyn

Skal du have fat i en hovedentreprenør eller en totalentreprenør? Så giv os et ring på tlf. 26 25 12 23, og fortæl os mere om dit byggeprojekt. Vi hjælper dig gerne med at komme i mål med den bedste og mest optimale løsning. Ønsker du efter vores snak et gratis og uforpligtende tilbud, beregner vi naturligvis gerne dette.

Vi har udført totalentreprise på Fyn i bl.a. Odense, Svendborg, Årslev, Langeskov, Tommerup, Middelfart, Faaborg, Nyborg, Vissenbjerg, Aarup, Gelsted. Vi arbejder også på Sjælland og i Jylland.